Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Δελτίου Τύπου ΕΛ.Α-ΖΩ 7 Μαΐου 2012


Νέα Δωρεά του ΕΛ.Α-ΖΩ για το Ογκολογικό του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας
για καλύτερες συνθήκες και θεραπείες των καρκινοπαθών μας
Ο Σύνδεσμος Καρκινοπαθών ΕΛ.Α-ΖΩ στην προσπάθειά του να έχουν οι καρκινοπαθείς μας την καλύτερη δυνατή φροντίδα και θεραπεία έκανε δωρεά 2 μηχανήματα Ενδοφλέβιας Χορήγησης Χημειοθεραπείας, αξίας €4.500 και ένα υπερσύγχρονο μηχάνημα για Καθεδρία Ψυχρής Θεραπείας της PAXMAN, αξίας €15.500. Το μηχάνημα αυτό στοχεύει να περιορίσει το πέσιμο των μαλλιών (αλωπεκίαση) των καρκινοπαθών που υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία και που αντικατέστησε τα γνωστά παγωμένα καπέλα που τοποθετούνται στο κεφάλι των καρκινοπαθών, τα οποία είναι πλέον απαρχαιωμένου τύπου.
Την πιο πάνω δωρεά παρέλαβε, την Τετάρτη 2 Μαΐου, ο Υπουργός Υγείας, δρ Σταύρος Μαλάς, από μέλη του Δ.Σ. του ΕΛ.Α-ΖΩ, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήριά του στον ΕΛ.Α-ΖΩ για τις άοκνες προσπάθειες και τους αγώνες που καταβάλλει για τη δημιουργία Ακτινοθεραπευτικών στη Λευκωσία και τη Λεμεσό αλλά και την  προσφορά του για καλύτερες συνθήκες στους καρκινοπαθείς μας.
Στην τελετή παρευρίσκοντο τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΛ.Α-ΖΩ, ο βουλευτής Γ. Περδίκη, ο εκτελεστικός δ/ντής του Νοσοκομείου, δρ Π. Μάτσα, η δ/ντρια του Ογκολογικού, δρ Ρένα Ιωάννου, ανώτερα στελέχη του ΓΝΛ και το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του Ογκολογικού.



Δεν υπάρχουν σχόλια: