Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ενώνουμε υγιείς δυνάμεις



Έχει καρποφορήσει η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες για μια ευρύτερη συσπείρωση ομάδων πολιτών και ανεξάρτητων γύρω από την μοναδική τίμια και τολμηρή φωνή στο πολιτικό σκηνικό, το Κίνημα Οικολόγων.

Βλέπουμε πλέον μαζί, πολίτες και σύνολα πολιτών που μας ενώνει η αγάπη για την πατρίδα και τους ανθρώπους μας, το πάθος μας για δικαιοσύνη, αξιοκρατία, ισονομία, ευνομία και διαφάνεια. Ενώνουμε τις κοινές μιας έγνοιες, πόθους και ελπίδες σε ένα κοινό αγώνα για μια άξια κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για μια μεγάλη νίκη στις βουλευτικές εκλογές.

Το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών εισέρχεται πλέον στην τελική ευθεία του εκλογικού αγώνα. Πρόκειται για ένα αγώνα που απαιτεί αντοχή, υπομονή και αποφασιστικότητα για να φτάσουμε στην επιτυχία.

Αυτή η κοινή προσπάθεια ξεκίνησε το περασμένο Νιόβρη με πρωτοβουλία του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, της Ένωσης Δανειοληπτών Ευνομία και του Κινήματος Ανεξαρτήτων Ελευθέρων Πολιτών. Η αντίδραση του κατεστημένου υπήρξε λυσσαλέα. Πέτυχαν να τροποποιήσουν τον εκλογικό νόμο με πλειοψηφία του ΔΗΣΑΚΕΛ και την ανοχή των υπολοίπων κατεστημένων κομμάτων, αρνήθηκαν την οριζόντια ψηφοφορία, κούρεψαν την κρατικά μας χορηγία και τον τηλεοπτικό χρόνο κοκ. Χρησιμοποίησαν και τα βρώμικα κόλπα της αποστασίας, της προδοσίας και της διαβολής. Έριξαν χιλιάδες ευρώ και χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα για να μας σταματήσουν. Απέτυχαν οικτρά.

Έφεραν το αντίθετο γι’ αυτούς αποτέλεσμα. Εκεί που είχαν να κάνουν μόνο με τους Οικολόγους, γιατί τους ήμασταν ενοχλητικοί και επικίνδυνοι, γιατί δεν συμμετείχαμε στα σκοτεινά τους παιχνίδια, και γιατί δεν στηρίξαμε τις καταστροφικές επιλογές του ένοχου πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, τώρα θα έχουν μπροστά τους μια ομάδα από οργανώσεις και ομάδες πολιτών.

Είναι πλέον μαζί, το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, η Ένωση Δανειοληπτών «Ευνομία», το Κίνημα Ανεξαρτήτων Ελεύθερων Πολιτών, ο «ΖYΓΟΣ- κίνημα ανεξαρτήτων πολιτών», η ομάδα «Ενεργοί Πολίτες», η κίνηση «Μητέρα Κύπρος», το Κίνημα Ελευθερία Λαού Ειρηνική Αντίσταση «ΕΛΕΙΑ» και ανεξάρτητες προσωπικότητες. Είναι οι υγιείς δυνάμεις των απλών πολιτών που ενώνονται κατά του κατεστημένου και των διεφθαρμένων πολιτικών.

Παρά τις τρικλοποδιές και τα βρώμικα κόλπα του κατεστημένου και παρά το γεγονός ότι δεν μας θέλουν στη Βουλή, αφού μας θεωρούν ενοχλητικούς και επικίνδυνους φαίνεται ότι με τη βοήθεια του λαού μας θα μας βρουν μπροστά τους ξανά και μάλιστα ενισχυμένους στη νέα Βουλή.  Το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών θα είναι στη νέα Βουλή. 

Όλα αυτά τα χρόνια ως Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών προσπαθήσαμε να αφουγκραστούμε τον πόνο και τους πόθους του απλού  πολίτη, τον κόσμο που μάχεται και αγωνίζεται για προκοπή, για την Κύπρο και το λαό. 

Προσπαθήσαμε να είμαστε κοντά στον απλό πολίτη και να αναδείξουμε τα προβλήματα που τον απασχολούν. 

Κάναμε πολλά. Μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα.

Με τη βοήθεια των απλών πολιτών θα ανέβουμε πιο ψηλά, πιο δυνατά και θα ακουστεί σε όλη την Κύπρο η φωνή μας, η φωνή των Πολιτών. Δυνατά, δυνατά, να γίνουν δυνατά τα αδύνατα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: