Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Καλή οικολογική χρονιά




 

Στην παρουσία του Επιτρόπου Περιβάλλοντος κ. Χαράλαμπου Θεοπέμπτου, του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αναπτύξεως Γης κ. Άδωνη Γιάγκου, των δημοτικών συμβούλων Λευκωσίας και Στροβόλου κ. Στέλιου Κολοκασίδη και Πανίκου Μανώλη και άλλων στελεχών των Οικολόγων, η Γενική Γραμματέας του Κινήματος κα. Ιωάννα Παναγιώτου, έκοψε τη βασιλόπιττα του προσωπικού των γραφείων του Κινήματος.


Η κα. Παναγιώτου σε σύντομο χαιρετισμό της, σημείωσε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στο νέο έτος 2013 αλλά και τις προκλήσεις για το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και τον Κυπριακό λαό.

Ευχήθηκε μια καλή οικολογική χρονιά γεμάτη αγώνες και επιτυχίες, που θα φέρει τη δικαίωση του Κυπριακού λαού και την αρχή της ανάκαμψης της οικονομίας.

Στο δικό μου χαιρετισμό ευχήθηκα ο νέος χρόνος να φέρει επιτυχίες και πρόοδο για τους Οικολόγους της Κύπρου αλλά και για τον Κυπριακό λαό. Είναι μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις. Πιστεύω όμως ότι θα κερδίσουμε το στοίχημα. Ως Οικολόγοι έχουμε να προσφέρουμε σ’ αυτές τις δύσκολες μέρες πολλά στο λαό μας και είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούμε πλήρως στις υποχρεώσεις μας για να γίνει αυτός ο χρόνος μια νέα αρχή.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: